Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis comedy voor Telenet-klanten

08/02/2013 Gratis Producten

comedyOmdat de griep volop in het land is en er veel mensen thuis zitten te snotteren en te hoesten, schrijft Telenet zijn klanten een gratis weekje Vlaamse comedy voor. Lachen is immers gezond!

Tot en met vrijdag 15 februari middernacht kan je op het digitale kanaal 444 terecht voor non-stop comedy van eigen bodem, en dit geheel gratis voor alle digitale tv-klanten.

Tien spetterende shows van onder meer Alex Agnew, Bert Kruismans, Gunter Lamoot, Wouter Deprez en nog vele andere Vlaamse top-comedians staan op dit kanaal geprogrammeerd.

Je kan deze shows zelfs opnemen en ze op een later tijdstip bekijken. Ook vanuit je bed via Yelo TV op je smartphone of tablet naar deze shows kijken, is een optie.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!