Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Waar kan je gratis chatten?

Wie houdt er nu niet van ouderwets chatten? Vroeger maakte iedereen gebruik van MSN Messenger, en ook iedereen is tegenwoordig wel bekend met WhatsApp. Maar voor het ontmoeten van nieuwe mensen en het online kletsen ben je tegenwoordig nog steeds aangewezen op chatboxen en chatsites op internet. Wij zetten de populairste gratis chatsites van België voor je op een rijtje!Webchat
Webchat is één van de grootste chatsites van België. Je kunt hier zonder aanmelden terecht, en je kunt dus bij het bezoeken van de site meteen beginnen met chatten. Je kunt je mengen in de grote chat op de hoofdpagina of een specifieke chatbox kiezen. Je ziet op het chatbox overzicht het aantal chatters in iedere box. Zo heb je bijvoorbeeld de chatbox Vlaanderen, de chatbox trivia, maar ook chatboxen over serieuzere onderwerpen waar lotgenoten elkaar ontmoeten. Goed aan deze site is dat er strenge regels zijn met betrekking tot privacy, het verspreiden van bepaald schadelijk materiaal als virussen en het aannemen van aangeboden diensten op de site. (www.webchat.be)

Anoniem chatten met vreemden

Bij Chat Met Vreemden kun je op een gemakkelijke manier nieuwe mensen leren kennen. Je bent volledig anoniem en hoeft je ook niet aan te melden. Wanneer je de site bezoekt, geraak je direct met een andere willekeurige bezoeker van de site in gesprek. Je kunt meteen tegen elkaar praten, en als je liever met iemand anders praat wordt je door één klik op de knop doorgestuurd. En omdat je online praat, zonder dat je hoeft in te loggen, ben je lekker anoniem. Je hoeft je geen zorgen te maken dat iemand weet wie je bent, als je dat niet wilt. Jij bepaalt zelf wat iemand van jou te weten komt. Inschrijven op een datingsite hoeft dus niet wanneer je via Chat Met Vreemden in contact probeert te komen met andere leuke singles. En, omdat je zelf de controle hebt over je persoonlijke gegevens is chatten veilig. Ben je niet tevreden over je chat, en wil je niet meer met diegene praten, dan klik je het gesprek weg en ga je door naar de volgende. (http://www.chatmetvreemden.be/)

Kletsen.com
Kletsen.com is de leukste chatsite voor België en Nederland. Je kiest de regio waar je vandaan komt, om te kunnen chatten met anderen uit jouw regio. Inschrijven is wel verplicht, maar helemaal gratis. Je ontmoet op Kletsen.com jong en oud. En omdat je zelf kunt kiezen uit de verschillende regio’s, vind je altijd wel iemand bij jou in de buurt om mee te chatten. Praat gezellig mee over alle verschillende onderwerpen. Omdat je moet registreren, wordt er goed in de gaten gehouden wie zich aan de normen en waarden houdt. Iedereen is welkom, maar wie zich niet aan de regels weet te houden, wordt geblokkeerd. Daarnaast ligt de nadruk op chatten, en expliciet niet op daten. Dat is natuurlijk wel zo fijn als je helemaal niet op zoek bent naar een partner. Op Kletsen.com is daten maar een klein onderdeel, naast kletsen over de leukste onderwerpen! Kom veilig in contact met onbekenden op Kletsen.com! (www.kletsen.com)

 

Overzicht
Op www.gratis-chatten.be vind je ook nog een goed overzicht van verschillende gratis websites voor het ontmoeten van vreemden, leuke chatboxen en natuurlijk een overzicht van de leukste gratis datingsites.
 

 

 

 

Gratis met twee naar de film?

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis € 50 (of een pot verf) bij Hello Bank!


Open je Hello Bank! rekening en krijg € 50 cadeau
Meer weten - Open nu je Hello Bank! rekening

Gratis woonmagazine M*Wonen – editie 2017


Normaal € 5,95, nu volledig gratis!
Meer weten - M*Wonen gratis aanvragen

Gratis proefpakket TENA Men


Gratis proefpakket TENA Men!
Meer weten - Vraag je gratis proefpakket aan

Gratis Luxe fotoboek ter waarde van € 34,95


Bestel gratis een fotoboek Luxe A4 met 26 pagina’s!
Meer weten - Bestel je gratis fotoboek

Win een duoticket naar Miami!


Win een duoticket naar Miami en andere leuke prijzen!
Meer weten - Waag nu je kans!

Gratis 6 maanden basispremie bij Corona Direct


Gratis 6 maanden basispremie bij Corona Direct
Meer weten - Gratis 6 maanden basispremie

Gratis tablet bij Test-Aankoop


Bespaar met Test-Aankoop en krijg een tablet cadeau!
Meer weten - Word nu lid

Krijg hoge terugbetalingen bij Dentalia Plus


Bespaar honderden euro's bij de tandarts met Dentalia Plus
Meer weten - Laat je nu verzekeren

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s