Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis boerderijbezoek met Campina

27/05/2015 Gratis Diensten, Gratis Producten

Op zondag 31 mei zetten drie toffe boeren de staldeuren open voor het grote publiek. In samenwerking met Campina kan je er met het hele gezin een toffe en leuke dag van maken!

In Vlaanderen kan je op twee boerderijen terecht. Enerzijds is er de familie Mouton uit Bellem en anderzijds de familie Versteynen uit Poppel. In Wallonië opent de familie Bauwens de staldeuren in Dergneau. Aangezien de plaatsen beperkt zijn, reserveer je je plaatsen best tijdig via onderstaande link.

Jij en je kids zullen zich er zeker niet vervelen. Je krijgt er een rondleiding op de boerderij, je mag er proeven van allerlei verse producten en ook aan animatie voor de kinderen werd gedacht met springkastelen en grime.

Wil je er op zondag 31 mei graag bij zijn? Schrijf je dan vliegensvlug in bij een Campina boer naar keuze!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!