Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis boek over biodiversiteit

10/02/2013 Gratis E-books, Gratis Producten

biodiversiteitHet woord biodiversiteit doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar zonder het goed en wel te beseffen doe je al veel voor de biodiversiteit…

Wandel je bijvoorbeeld graag in de natuur zonder van de wandelpaden af te wijken? Eet je graag seizoensgroenten en seizoensfruit? En recycleer je net als ons na de feestdagen je kerstboom en de kurken van flessen?

Dan ben je al aardig op weg om jouw steentje bij te dragen voor de biodiversiteit. Maar, er is nog zoveel meer dat je kan doen!

Lees daarom zeker het gratis boek ‘366 tips voor de biodiversiteit’ waarin je heel wat tips aantreft om onze natuur te beschermen.  Je kan het boek zowel op papier als in pdf-formaat aanvragen via onderstaande link.

Er is bovendien ook een leuke screensaver beschikbaar, met iedere dag een nieuwe tip op je computerscherm!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!