Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Twee blikjes Lipton Ice Tea gratis bij Carrefour

21/08/2013 100% Terugbetaald, Gratis bij aankoop

Koop een blikje Lipton Ice Tea Brisk van 440 ml naar keuze in je Carrefour winkel en krijg de waarde van het blikje (0,99 euro) terugbetaald in 99 bonuspunten.

Je moet er wel de bon uit het Simply You magazine voor afgeven samen met je Carrefour Bonus Card. Het Simply You magazine vind je aan de kassa of het onthaal van je vertrouwde Carrefour winkel.

Je kan de (originele!) bon nog tot het einde van dit jaar inwisselen voor een gratis blik Lipton Ice Tea Brisk.

Update: Momenteel krijg je bij aankoop van 1 blik Lipton Ice Tea Brisk een tweede blik volledig gratis (zie hier in de folder). Deze aanbieding loopt nog tot en met 26 augustus.

De 1+1 gratis korting wordt automatisch verrekend op je kassaticket, dus als je dit combineert met de bon van Simply You, krijg je twee blikjes gratis. Het ene betaal je gewoon niet, en het tweede krijg je volledig terug in bonuspunten! Leuke actie toch?

Geldig in Carrefour winkels - Geldig tot 31/12/2013


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!