Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis begeleiding bij je Innéov-dieetplan

29/05/2013 Gratis Diensten

inneovWil je tegen de zomervakantie graag nog wat overtollige kilo’s kwijt, en wil je dit vooral op een gezonde en verantwoorde manier bereiken? Schrijf je dan gratis in op het Innéov-dieetplan en geniet van gratis begeleiding tijdens je vermageringsproces.

Uit onderzoek blijkt dat een slordige 94 % van de vrouwen in een Innéov-dieet slaagt. De kans dat jij tot die kleine zes procent behoort, is met andere woorden zeer miniem.

Tijdens je vermageringskuur ontvang je per mail gratis dieettips, light recepten, sportieve tips en nog zoveel meer informatie om je op een verantwoorde manier kilo’s te laten kwijtspelen.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!