Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis bandencheck én profieldieptemeter

13/06/2013 Gratis Diensten, Gratis Producten

bandencheckVertrek met een gerust gemoed met de wagen op vakantie en begin alvast met een gratis bandencheck door Profile Tyrecenter in samenwerking met tankstation Dats 24. Met versleten banden op reis gaan is absoluut geen goed idee!

Download het formulier op onderstaande link en ga er zo snel mogelijk mee naar je dichtstbijzijnde Profile Tyrecenter, waar je – zolang de voorraad strekt – ook nog een gratis profieldieptemeter krijgt. Een leuk extraatje toch?

En om helemaal gerust te zijn, kan je best de gratis vakantiechecklist voor je wagen downloaden, printen en aanvinken wat allemaal in orde is en wat zeker nog nagekeken dient te worden!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!