Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Antivirus

Het wordt steeds moeilijker om je computer goed te beveiligen en beschermen tegen gevaarlijke virussen. Je hebt een heel goed antivirus programma nodig om de duizenden bestaande virussen tegen te houden en ze te stoppen om je computer binnen te dringen, waar ze alles vernielen. Bedrijven vinden dat iedereen in staat moet zijn om zo gunstig mogelijk zijn of haar computer te beveiligen en steeds meer bedrijven bieden gratis antivirus software aan. Vaak zijn dit proefversies van de origineel betaalde versies, maar sommigen zoals MSE bieden ook compleet gratis software aan.


Er bestaan tientallen antivirus programma’s die dit voor je doen. Er zijn er die betaald moeten worden, maar er bestaan ook gratis antivirus programma’s die je op internet kunt downloaden. Omdat het gratis is, is het alsnog een risico dat je, heel ironisch, met het downloaden van een antivirus programma alsnog een virus in je computer haalt. Daarom worden hieronder verschillende goede programma’s bekeken die geen schade aan je computer brengen.

AVG is een Tsjechisch bedrijf dat een antivirus programma aanbiedt. Het is een veelgebruikt programma, dat vooral bij bedrijven zeer geliefd is. Het bestaat op het internet in twee verschillende versies. Eenmaal de betaalde versie  en eenmaal de gratis proefversie, die een bepaalde tijd geldig is. Het bedrijf heeft verschillende onderscheidingen gekregen voor haar producten en wordt als veilig beschouwd. Op de volgende link heb je de mogelijkheid om de gratis proefversie van AVG te downloaden en uit te proberen: http://www.avg.com/nl-nl/startpagina

Microsoft heeft het programma Microsoft Security Essentials, afgekort als MSE, als gratis virusscanner. Het beschermt je computer tegen verschillende soorten virussen en andere slechte invloeden. Het is beschikbaar voor de meeste besturingssystemen en wordt door veel mensen gebruikt en aanbevolen. Op http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/products/security-essentials kun je gratis MSE downloaden. Het is eenvoudig en makkelijk in het gebruik. Wel moet je een MS besturingssysteem op je computer hebben, anders werkt het hoogstwaarschijnlijk niet.

Het duitse Avira is nog zo een gratis antivirus programma. Het is enorm makkelijk te downloaden en installeren via de volgende link: http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus
Je kunt hier kiezen voor een gratis versie van Avira die je beschermt tegen de basis malware, en de premium versie, die betaald is, maar die je nog meer veiligheid biedt. Deze premium versie kun je voor een maand gratis uitproberen, waarna je moet beslissen of je ervoor wilt betalen of dat je liever de gratis versie hebt. Het is een bedrijf dat goede recensies geniet, en dus zonder bedenken kan worden gedownload. je weet in elk geval dat je beschermt bent tegen de basis virussen.

Ook van Avast is er een gratis antivirus programma te downloaden. Op http://www.avast.com/nl-nl/free-antivirus-download kun je de nieuwste producten van het bedrijf downloaden. Avast is ook een goed bedrijf als het aankomt op antivirus. Er bestaan ook hier verschillende versies naast de gratis versie. Zo kun je meer opties kiezen, waar je voor moet betalen. De gratis versie biedt je de basis zekerheid, en geeft je de mogelijkheid om bij problemen contact op te nemen met de klantenservice. Deze gratis versie geldt alleen voor persoonlijk gebruik.

Gratis met twee naar de film?

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis woonmagazine M*Wonen – editie 2017


Normaal € 5,95, nu volledig gratis!
Meer weten - M*Wonen gratis aanvragen

Gratis proefpakket TENA Men


Gratis proefpakket TENA Men!
Meer weten - Vraag je gratis proefpakket aan

Gratis Luxe fotoboek ter waarde van € 34,95


Bestel gratis een fotoboek Luxe A4 met 26 pagina’s!
Meer weten - Bestel je gratis fotoboek

Gratis Tena Pants proefpakket


Gratis TENA Pants proefpakket!
Meer weten - Vraag je gratis proefpakket aan

Win een duoticket naar Miami!


Win een duoticket naar Miami en andere leuke prijzen!
Meer weten - Waag nu je kans!

Gratis 6 maanden basispremie bij Corona Direct


Gratis 6 maanden basispremie bij Corona Direct
Meer weten - Gratis 6 maanden basispremie

Gratis tablet bij Test-Aankoop


Bespaar met Test-Aankoop en krijg een tablet cadeau!
Meer weten - Word nu lid

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s