Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Antivirus

virusHet wordt steeds moeilijker om je computer goed te beveiligen en te beschermen tegen gevaarlijke virussen. Virussen dringen je computer binnen om daarna alles te vernielen. Je hebt daarom een heel goed antivirus programma nodig om je computer te beschermen.

Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die gratis antivirus software aanbieden. Vaak zijn dit proefversies van de origineel betaalde versies, maar sommigen zoals MSE en Bitdefender bieden ook compleet gratis software aan.

Ironisch genoeg kan je door het downloaden van een gratis antivirus programma alsnog een virus op je computer brengen. Daarom hebben wij hieronder voor jou de beste gratis programma’s op een rij gezet die geen schade aan je computer brengen.

Welke zijn de beste gratis antivirus programma’s?

Video

AVG

AVGAVG is een Tsjechisch bedrijf dat een antivirus programma aanbiedt. Het is een veelgebruikt programma dat vooral bij bedrijven zeer geliefd is. Het bestaat op het internet in twee verschillende versies. De betaalde versie en de gratis proefversie, die een bepaalde tijd geldig is. Het bedrijf heeft verschillende onderscheidingen gekregen voor haar producten en wordt als veilig beschouwd.

download gratis AVG

MSE

MSEMicrosoft heeft het programma Microsoft Security Essentials, afgekort als MSE, als gratis virusscanner. Het beschermt je computer tegen verschillende soorten virussen en andere slechte invloeden. Het is beschikbaar voor de meeste besturingssystemen en wordt door veel mensen gebruikt en aanbevolen. Wel moet je een MS besturingssysteem op je computer hebben, anders werkt het hoogstwaarschijnlijk niet.

download gratis MSE

Avira

AviraHet Duitse Avira is nog zo een gratis antivirus programma. De gratis versie van Avira beschermt je tegen de basis malware en de betaalde premium versie biedt je nog iets meer veiligheid. Deze premium versie kun je voor een maand gratis uitproberen, waarna je moet beslissen of je ervoor wilt betalen of dat je liever de gratis versie hebt. Het is een bedrijf dat goede recensies geniet en dus zonder bedenken kan worden gedownload.

download gratis Avira

Avast

download gratis AvastOok van Avast is er een gratis antivirus programma te downloaden. Avast is ook een goed bedrijf als het aankomt op antivirus. Er bestaan ook hier verschillende versies naast de gratis versie. Zo kun je meer opties kiezen waar je voor moet betalen. De gratis versie biedt je de basis zekerheid en geeft je de mogelijkheid om bij problemen contact op te nemen met de klantenservice. Deze gratis versie geldt alleen voor persoonlijk gebruik.

download gratis Avast

Bitdefender

BitdefenderBitdefender is iets minder bekend dan zijn concurrenten, maar zeker niet minder goed. Het grote pluspunt van Bitdefender is het gebruiksgemak. Je hoeft geen tientallen vragen te beantwoorden en de instellingen worden vooraf geconfigureerd. Bovendien zal Bitdefender je computer niet of nauwelijks belasten tijdens het scannen en je ondervindt geen hinder van vervelende advertenties.

download gratis Bitdefender

Gratis met twee naar de film?

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis € 50 (of een pot verf) bij Hello Bank!


Open je Hello Bank! rekening en krijg € 50 cadeau
Meer weten - Open nu je Hello Bank! rekening

Gratis woonmagazine M*Wonen – editie 2017


Normaal € 5,95, nu volledig gratis!
Meer weten - M*Wonen gratis aanvragen

Gratis Luxe fotoboek ter waarde van € 34,95


Bestel gratis een fotoboek Luxe A4 met 26 pagina’s!
Meer weten - Bestel je gratis fotoboek

Win een duoticket naar Miami!


Win een duoticket naar Miami en andere leuke prijzen!
Meer weten - Waag nu je kans!

Gratis 6 maanden basispremie bij Corona Direct


Gratis 6 maanden basispremie bij Corona Direct
Meer weten - Gratis 6 maanden basispremie

Gratis tablet bij Test-Aankoop


Bespaar met Test-Aankoop en krijg een tablet cadeau!
Meer weten - Word nu lid

Krijg hoge terugbetalingen bij Dentalia Plus


Bespaar honderden euro's bij de tandarts met Dentalia Plus
Meer weten - Laat je nu verzekeren

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s