Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis 2 mini handcrèmes van L’Occitane

16/02/2015 Gratis Producten

“In tijden van Valentijn Shea Butter Hand Cream delen is een werkelijke blijk van liefde,” klinkt het bij L’Occitane.

Om dit extra in de verf te zetten deelt L’Occitane en Provence 2 mini handcrèmes uit en dit in een leuk metalen collector doosje.

Like L’Occitane via onderstaande link op je favoriete sociale netwerk (Facebook, Twitter, Instagram of Google+), vul het formulier in en je zal al snel een bevestigingsmail ontvangen.

Neem deze mail mee naar jouw dichtstbijzijnde winkel van L’Occitane en Provence en ontvang in ruil de set met 2 handcrèmes.

Geen tijd of zin om naar de L’Occitane winkel te hollen? Je kan de mini handcrèmes ook gratis online aanvragen op voorwaarde dat je minstens één artikel koopt.

Vermeld hiervoor de promotiecode uit je mail in je winkelmandje. De actie loopt nog tot en met 25 februari.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!