Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis 2dehands zoekertjes plaatsen

Wanneer je een grote schoonmaak hebt gehouden, de zolder eens flink onderhanden hebt genomen en hebt opgeruimd, of gewoon wat extra cash wilt verdienen, dan is het tweedehands verkopen van je spullen natuurlijk een goede optie. Je plaatst een advertentie of zoekertje online, en voor je het weet heb je een beetje extra geld verdiend met je oude spullen. Want spullen die jou in de weg zitten, komen bij iemand anders misschien wel heel goed van pas. Maar, je wilt je zoekertjes natuurlijk wel gratis online plaatsen. Wij hebben een handig overzicht gemaakt van de grootste sites waar je gratis een tweedehands zoekertje kunt plaatsen.
gratis 2dehands zoekertjes

 

 

 

 

2ehands.be

2ehands is de grootste zoekertjes site van Vlaanderen. De site heeft op een gemiddelde dag zo’n 720.000 mensen die online op zoek zijn naar de leukste zoekertjes of een zoekertje willen plaatsen. Iedereen kan de site gemakkelijk gebruiken voor het kopen of verkopen van en reageren op tweedehands aanbiedingen, door heel België. Je vindt op die manier de leukste spullen voor de beste prijs. Op de site staan zelfs zo’n vier miljoen zoekertjes in verschillende categorieën, variërend van meubels tot auto’s, van kunst tot kleding en van caravans tot elektronica. Wat je ook zoekt, de kans is groot dat je het vindt op 2ehands.be. (https://www.2dehands.be/)

 

Koopjeskrant

Op koopjeskrant.be kun je gemakkelijk tweedehands spullen verkopen of natuurlijk kopen. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Wat je ook zoekt, je vindt het gemakkelijk op een van de grootste sites voor zoekertjes van België. Je kunt er terecht voor dieren en toebehoren, auto’s en motoren, fietsen, sport, huis- en tuinartikelen, auto-onderdelen en toebehoren, vakantie en uitjes, kleding, kunst en antiek, multimedia en elektronica en beautyproducten. Ook voor het aanbieden en vinden van jobs is er een apart gedeelte ingericht. Zo kun je jezelf aanmelden als vakman of bijvoorbeeld functies vinden in de administratie, de bouw, als chauffeur en in nog veel meer vakgebieden. Ook kun je met een speciaal telefoonnummer jouw zoekertjes ‘omhoog bellen’, zodat ze sneller worden gevonden door de bezoekers van de site. (www.koopjeskrant.be)
Zoekertje plaatsen

Bij zoekertjeplaatsen.be kun je gemakkelijk een zoekertje plaatsen voor je tweedehands producten. Het plaatsen van zoekertjes en het aanbieden van je producten is gratis en er is een uitgebreid aanbod, waardoor je ook gemakkelijke de leukste zoekertjes kunt vinden. Populaire categorieën zijn onder andere huis en decoratie, het aanbieden van klussen en werkzaamheden, auto en motor, jobs, bedrijven en zakelijk, huizen, huisdieren en kleding. Ook alles voor je hobby is er te vinden, zoals modelbouw, kunst, speelgoed en spellen en hobby’s en verzamelen. Ook gamers kunnen er tweedehands games en spelcomputers vinden. Verzamelaars vinden er alles, van kaarten en postzegels tot speldjes en munten. Neem snel een kijkje op zoekertjeplaatsen.be en vind waar je al die tijd al naar op zoek was. Of plaats een advertentie om van je overbodige spulletjes af te komen en wat extra geld te verdienen. (www.zoekertjeplaatsen.be)

Andere sites

Er zijn natuurlijk nog veel meer zoekertjes sites te vinden. De bovenstaande zoekertjes sites behoren tot de populairste sites met de meeste bezoekers. Zo kun je dus sneller vinden wat je zoekt of je kunt sneller je tweedehands spullen verkopen.

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!