Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Goedkope griezeltickets voor Plopsaland De Panne

29/10/2013 Kortingen

In de herfstvakantie is het weer bibberen en beven geblazen in Plopsaland De Panne tijdens de jaarlijkse Halloweendagen! Plop en co zetten dan de deuren open voor alle heksen, pompoenmannen, piraten en andere griezels!

Zin om mee te griezelen met de bekende Plopsa figuren? Ga dan alvast op zoek naar je meest angstaanjagende griezelkostuum!

In de namiddag geniet je in het Groot Theater van een spannende Halloweenshow. ’s Avonds geven de Junior Eursongfinalisten en de Ketnetband het beste van zichzelf op het podium en afsluiten doen ze tot slot met een gigantisch vuurwerk op het dorpsplein!

Koop je tickets voordelig aan via onderstaande link en spaar zo drie euro per ticket uit!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!