Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Ga op onze kosten naar de film Runner Runner

28/09/2013 Gratis bij aankoop, Gratis Tickets

We hebben hier bij gratis.be nog een stapel filmtickets liggen waar we maar al te graag van af willen!

Er is maar één voorwaarde: je moet via onderstaande link een bestelling bij Zalando plaatsen en de orderbevestiging doormailen naar info@gratis.be!

De eerste 30 personen waarvan we een mail met orderbevestiging ontvangen, mogen op onze kosten naar de topfilm Runner Runner met Ben Affleck, Justin Timberlake en Gemma Arterton in de hoofdrollen.

‘Run, run, run’ dus als de bliksem naar de online shop van Zalando via onderstaande link, plaats er je bestelling en vergeet vooral je bevestiging niet door te sturen naar info@gratis.be!

De winnaars ontvangen hun prijs in de vorm van een gratis filmticket voor een film naar keuze in Kinepolis, maar als je het ons vraagt, is Runner Runner de film die je gezien moet hebben!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!