Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Ok, toegegeven, het is niet helemaal gratis, maar wat stelt één schamele euro nu voor als je er een prachtig Fotoboek Design van Photobox voor in de plaats krijgt?

Het is meteen een van de meest verkochte fotoboeken van Photobox. Het fotoalbum is 20X20 cm groot en wordt gemaakt van stevig en kwaliteitsvol fotopapier en je kan het volledig personaliseren wat betreft foto’s en tekst!

Verspreid zoveel foto’s als je wil over de 30 pagina’s die je mag vullen voor 1 euro! Wil je meer pagina’s? Geen probleem, dan betaal je hier gewoon een beetje voor bij.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (2)

 • Kris schreef:

  tot wanneer is deze actie geldig? Ik ontwierp een foto-album maar krijg de volle prijs aangerekend in mijn winkelmandje…

 • cindy schreef:

  beste,

  Ik wil graag het fotoboek van 1euro bestellen, ik heb al een account bij jullie maar nog nooit iets besteld, hoe moet ik dit dan doen aub ? Ik klik op de link, hij zegt dat ik al een account heb en gaat door naar jullie pagina, maar daar vind ik de 1euro actie niet terug.

  groetjes,
  Cindy

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!