Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Download gratis studieboeken bij Knack

05/11/2013 Gratis E-books

‘Je bent nooit te oud om te leren’, is een eeuwenoud cliché, maar er zit ook heel wat waarheid in! Zo moeten ze ook bij Knack gedacht hebben, want je kan er een groot aanbod aan studieboeken gratis downloaden!

Het groot aanbod aan studieboeken verspreidt zich over verschillende studiegebieden, gaande van accounting, economie en financiën, tot IT en programmeren, marketing, natuurwetenschappen,…

Heb je nog wat bijscholing nodig voor Word of Excel? Of wil je graag een eigen zaak starten maar ben je hier nog niet helemaal in thuis? Of je bent op zoek naar een job en je wil graag hulp bij het opmaken van je CV en een overtuigende sollicitatiebrief?

Deze vragen (en nog een hoop andere vragen) worden allemaal beantwoord in de gratis studieboeken van Knack! Download ze nu en vergeet niet dat je nooit te oud bent om te leren!

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!