Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win een LED TV met homecinemaset

15/05/2013 Gratis Wedstrijden

ledtvGedaan met het gekraak van chips en popcorn rondom jou! Doe mee met onderstaande wedstrijd en installeer een fantastische bioscoopervaring bij jou thuis…

In de prijzenpot zit een LED TV met een beeldscherm van 82 cm, Full HD ondersteuning en 3 HDMI- en 2 USB-ingangen, aangevuld met een schitterende blu-ray homecinemaset!

Vul je gegevens in op onderstaande link en beantwoord zowel de wedstrijd- als de schiftingsvraag om kans te maken op deze mooie prijs. De wedstrijdvraag mag zeker geen probleem vormen. Dat blu-ray ‘blauwe straal’ betekent, kon je zelf ook wel afleiden.

Als je nu ook nog een goede gok doet naar het aantal deelnemers aan deze wedstrijd, mag jij jouw living ombouwen tot een heuse filmzaal!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!