Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Met de app van Promolife kan je op geregelde tijdstippen de terugbetaling van producten aanvragen. Zo krijg je momenteel je aankoop van Dixan nooit meer sorteren 100% terugbetaald in drie winkels.

Goed nieuws voor diegenen die geen smartphone hebben, want je kan in in elke winkel ook per post meedoen. En het gaat telkens om drie verschillende postbusnummers, dus je kan gewoon aan de drie acties deelnemen! Je vindt alle informatie op de actieformulieren die je bij Carrefour Market, Mestdagh, Intermarché, AD of Proxy Delhaize terugvindt.

Opgelet, het aantal terugbetalingen is gelimiteerd. Check dus voor je aankoop even op de app of je aanvraag nog aanvaard zal worden!

Het principe is eenvoudig: scan de barcode van het aangekochte product, maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar) en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in.

Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag en binnen de zeven dagen staat het geld  al op je rekening.

Winkel: Carrefour Market / Mestdagh / Intermarché / AD of Proxy Delhaize

Geldig tot: 13/07/2014 bij Carrefour Market of Mestdagh, tot 08/07 bij Intermarché en tot 16/07 bij Delhaize of telkens totdat het maximum van 1.000 aanvragen bereikt is.

Vanaf nu is het voorgoed voorbij met het sorteren van je vuile was. Witte, gekleurde, bonte was, steek het allemaal same in de wasmachine en gebruik het revolutionaire wasmiddel Dixan nooit meer sorteren!

Je dient je aanvraag in te dienen voor 17/07/2014 of eerder afhankelijk van de winkel waar je je aankoop doet.

Product: Dixan nooit meer sorteren

In de winkel: Je hoeft niet te letten op flyers, coupons of dergelijke.

Slechts 1 terugbetaling per gezin, GSM nummer en bankrekeningnummer.

Geldig in Carrefour Market / Mestdagh / Intermarché / Delhaize AD of Proxy - Geldig tot 16/07/2014 - Aanvragen voor 17/07/2014


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (6)

 • Natje schreef:

  Hoe kan je weten of het maximum van 1000bereikt is als je het per post doet?

 • nathalie schreef:

  hoe kan je weten of het maximum aanvragen bereikt is als je het per post doet

  • Tijtgat Jan schreef:

   Geldig tot: 13/07/2014 bij Carrefour Market of Mestdagh, tot 08/07 bij Intermarché en tot 16/07 bij Delhaize of telkens totdat het maximum van 1.000 aanvragen bereikt is. Hoe kan ik dat weten, of waar kan ik dat vinden?

 • Paepe Greta schreef:

  Beste,
  Ik ben vandaag naar de Carrefour Market in Ichtegem geweest om het product Dixan color te kopen en om bij de eerste 1000 te zijn en dan hebben ze het product niet binnen. Dit is al de eerste keer niet dat ik dit tegenkom. Een verloren rit en verloren tijd!
  Als ik het product toch nog vind en het met de post verzend, geld dan het aantal van de eerste 1000 ook?

  Mvg.
  Greta

 • Tijtgat Jan schreef:

  Waar kan ik informatie bekomen? Telefoon, e-mail? Graag DRINGEND informatie

 • Marie-Jeanne schreef:

  Waar kan ik “vraag de terug betaling aan” terugvinden? Heb deze morgen Dixan gekocht in Delhaize Izegem. Dank

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!