Dagelijks alle gratis aanbiedingen!


Gratis Tickets

Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met Gratis Tickets te maken hebben.


energieenbouwweekend

Dankzij Belfius bank en Electrabel kan je gratis naar het Energie en Bouw Weekend in Centrum Duurzaam Bouwen in Heusden-Zolder.

Heb je bouw- of verbouwplannen? Of wil je in je huidige woning graag nog wat energie besparen? Dan moet je op zaterdag 27 of zondag 28 september zeker eens binnenspringen op het Energie en Bouw Weekend.

Deze compacte en overzichtelijke beurs biedt je een uitgebreid gamma aan oplossingen en materialen om je woning duurzamer, comfortabeler, onderhoudsvriendelijker en vooral ook energiezuiniger te maken.

De prijs aan de kassa bedraagt 5 euro per persoon, maar op onderstaande link kan je tot 6 gratis tickets per persoon aanvragen.

playfestival

Op zaterdag 4 oktober staat in de Hasseltse Muziekodroom alles in het teken van het Play Festival.

Op dit festival zullen onder meer Gruppo di Pawlovski, The Hickey Underworld en Magnus het beste van zichzelf geven op het podium.

Tickets kosten 5 euro, maar via de facebookpagina van Muziekodroom kan je nog tot 28 september een gratis ticket aanvragen.

Gewoon even de facebookpagina liken volstaat om een gratis ticket in de wacht te slepen.

boekenfestijnhassselt

Van donderdag 25 tot en met zondag 28 september vindt in de Hasseltse Ethias Arena het jaarlijks Boekenfestijn plaats. Als je via onderstaande link een uitnodiging per mail aanvraagt voor de boekenbeurs, krijg je meteen een bon die recht geeft op een gratis boek!

Je moet al bijna een gps meenemen om de weg niet kwijt te geraken op het Boekenfestijn! Meer dan een miljoen boeken, multimedia- en hobby-artikelen wachten je op in de Ethias Arena. Het aanbod is enorm, maar wel overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën.

Niet alleen is de inkom gratis, maar je krijgt er nog een gratis boek bovenop. Vraag als de bliksem een uitnodiging per mail voor het Boekenfestijn aan. In deze uitnodiging zit een link waarmee je de bon voor een gratis boek kan afdrukken.

Opgelet, je krijgt de bon maar één keer op je scherm te zien, dus onmiddellijk printen is de boodschap! Met de bon kan je één exemplaar aan de stand met de actieboeken uitkiezen. Deze actie is beperkt tot één originele bon per betalende klant.

Het Boekenfestijn opent de deuren op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10u tot 21u. Op zondag kan je er van 10u tot 18u terecht om je boekencollectie uit te breiden!

secondhomebeurs

Vandaag de dag brengt geld op een spaarrekening jammer genoeg niet veel meer op, investeren is dus de boodschap.

Heb je al eens gedacht aan een tweede woning in het buitenland?

Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan de beurs Second Home International in Brussels Expo.

Bezoek de beurs van 26 tot en met 28 september gratis via onderstaande link.

Meer dan 100 exposanten uit wel 25 landen beantwoorden er al je vragen.


passivehouse

Heb je net als zoveel Belgen een baksteen in de maag en wil je mee zijn met je tijd en voor een volledig passief huis gaan?

Ga dan op 13 of 14 september zeker een kijkje nemen op de Passive House 2014 beurs in Tour & Taxis in Brussel.

Dankzij het magazine MO kan je tot twee gratis kaarten verkrijgen voor deze beurs.

Duid op onderstaande link het aantal gewenste tickets aan en geef in het volgende scherm de promocode MO-135246 in.

Reken je gratis kaarten af en enkele minuten later zitten ze al in je mailbox!

De beurs vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 september en dit van 10u tot 18u.

jaarbeursgent2014

De Gentse Jaarbeurs is dit jaar al aan de 68ste editie toe! En jij kan er gewoon gratis de sfeer gaan opsnuiven dankzij HitFM!

Via onderstaande link kan je tot twee gratis kaarten aanvragen.

Vul je e-mailadres en je postcode in waarna je per mail een promotiecode ontvangt om je gratis ticket (maximum 2) te downloaden.

Van 6 tot en met 14 september kan je in de Gentse Flanders Expo genieten van diverse activiteiten en interessante aanbiedingen.

En met 300 exposanten ter plaatse ben je wel even zoet!

jaarbeursleuven

Eind augustus staat alles weer in het teken van de jaarlijkse Jaarbeurs in de Leuvense Brabanthal.

Ontdek de allerlaatste trends van zaterdag 23 augustus tot en met zondag 31 augustus op de 68ste editie van deze beurs!

De beurs opent elke dag om 14u de deuren en zwaait de bezoekers om 20u weer uit. En je zal de tijd kunnen gebruiken, want met 12.000 m² aan nieuwe ideeën ben je wel even zoet.

De toegang bedraagt 5 euro per persoon, maar via onderstaande link kan je een gratis ticket aanvragen.

Vul je naam, voornaam en e-mailadres hieronder in en ontvang je gratis inkomkaart per mail.

gratisnaardefilm-kinepolis

Als je tegenwoordig naar de film gaat, ben je aardig wat euro’s kwijt… Een inkomticket gevolgd door nog wat popcorn en een frisdrank kost je al snel 15 euro!

Schrijf je daarom in op de MyKinepolis nieuwsbrief én zorg dat je MyKinepolis account voor minstens 80% ingevuld is.

In ruil ontvang je een gratis filmticket op je verjaardag. Dit ticket is zowel op je verjaardag zelf als de dag erna geldig.

Wil je dat ieder gezinslid op zijn of haar verjaardag een gratis ticket ontvangt, dien je voor elke persoon een account aan te maken.

feestinhetpark

Van 21 tot en met 24 augustus staat aan de Donkvijver in Oudenaarde alles in het teken van het muziekfestival Feest in het Park. En jij kan er gratis bij zijn op de slotdag!

Veel hoef je er zelfs niet voor te doen! Klik door op onderstaande link en duid aan of je één of twee tickets wil. Vul je gegevens nog even in en de tickets belanden onmiddellijk in je mailbox.

Voor deze editie van het jaarlijkse muziekfestival heeft de organisatie de steun ingeroepen van de Stad Oudenaarde en het Immobiliën- en verzekeringskantoor Van Welden in Oudenaarde.

Op de slotdag van Feest in het Park treden geven onder meer Filip Kowlier, Mintzkov, Reggae Queen Tanya Stephens en tal van andere artiesten het beste van zichzelf op het podium.

story2fabiola

Als je op de hoogte wil blijven van alles wat zich voor en achter de schermen van het medialandschap afspeelt, moet je gewoon Story lezen!

Sinds kort krijg je bovendien twee magazines voor de prijs van één, want nu zit er iedere week ook Storywood bij, het blad dat alle sappige verhalen uit Hollywood vertelt.

Bestel via onderstaande link 10 nummers van Story en betaal slechts 15 euro, oftewel een mooie besparing van 13 euro!

Daarnaast ontvangen de snelle beslissers ook nog een duoticket voor de exclusieve zomerparty met 2Fabiola @Industria Antwerpen op zaterdag 28 juni. Haast je, want er zijn nog maar een honderdtal duo-tickets beschikbaar!

ohleuven

De vrouwelijke supportersgroep van OH Leuven oftewel OH-elle viert haar allereerste verjaardag en deelt daarom gratis tickets uit voor de eerste wedstrijd van OH Leuven in Play-off 3 tegen Bergen.

De gratis tickets zijn uiteraard enkel voorbestemd voor de vrouwelijke fans die de mannen van Ivan Leko willen aanmoedigen aan Den Dreef op zaterdag 29 maart om 20u!

In hun strijd om het behoud in de Jupiler Pro League kunnen de Leuvenaars alle steun gebruiken. Wacht daarom niet langer en reserveer je gratis ticket en die voor je zus/je beste vriendin/ je nicht,… op onderstaande link.

En wie weet houden jouw aanmoedigingen OH Leuven wel in eerste klasse?

deromeos

Ben jij een trouwe kijker van Annes Café? Vraag dan zeker op onderstaande link gratis kaarten aan voor de opnames.

Place to be op maandag 17 maart is Café Local in Antwerpen.

Dans er van 19u tot 22u45 mee op de tonen van Dennis, 2Fabiola, Jo Vally, Udo, Willy Sommers, Laura Lynn, de Romeo’s en tal van andere leuke artiesten!

batibouw2014

Van 20 februari tot en met 2 maart staat in Brussels Expo alles weer in het teken van Batibouw.

De grootste bouw- en verbouwbeurs van het land ontvangt ook dit jaar een duizendtal standhouders.

En het zou zonde zijn geld uit te geven aan je tickets voor Batibouw als je ze ook gratis kan krijgen!

Klanten van Electrabel kunnen tot en met 19 februari 2 tickets per klant aanvragen. Zorg er wel voor dat je bij de 20.000 eerste aanvragen bent!

Daarnaast kan je ook op de websites van verschillende standhouders gratis kaarten aanvragen.

Zo delen Durabrik en Victor gratis duotickets uit tot en met 23 februari. Maar ook hier geldt het op=op-principe!

vakantiesalonvlaanderen

Ga van 23 tot en met 27 januari gratis naar Vakantiesalon Vlaanderen dankzij Vacansoleil!

Gaat jouw voorkeur uit naar een ontspannende strandvakantie? Of een luxueuze cruise? Of misschien wel een sportieve en avontuurlijke trip?

Geen enkel probleem, meer dan 300 exposanten helpen je in Antwerp Expo maar al te graag bij je zoektocht naar een vakantie op maat van jouw behoeften en budget.

Vraag je gratis duoticket aan op onderstaande link door er de code VACANSOLEIL in te geven.

En vergeet de stand van Vacansoleil zeker geen bezoekje te brengen! Je vindt ze op stand 2201 in Hal 2.

vakantiesalonbrussel

Ga naar het Vakantiesalon ’14 in Brussels Expo om al helemaal in vakantiestemming te komen.

Van 6 tot en met 10 februari kan je er heel wat ideeën opdoen voor je volgende vakantiebestemming en eventueel zelfs al je reis boeken!

Nieuw in 2014 is de invoering van drie themaroutes, namelijk wandelen en fietsen, duiken en tot slot golfen.

Check zeker ook wat gastland Peru je allemaal te bieden heeft, naast het nieuwe wereldwonder Machu Picchu.

Gratis duo cinematickets?

Wekelijks een overzicht van acties + kans op filmtickets voor 2 personen!