Dagelijks alle gratis aanbiedingen!


Gratis Tickets

Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met Gratis Tickets te maken hebben.


jaarbeursleuven

Eind augustus staat alles weer in het teken van de jaarlijkse Jaarbeurs in de Leuvense Brabanthal.

Ontdek de allerlaatste trends van zaterdag 23 augustus tot en met zondag 31 augustus op de 68ste editie van deze beurs!

De beurs opent elke dag om 14u de deuren en zwaait de bezoekers om 20u weer uit. En je zal de tijd kunnen gebruiken, want met 12.000 m² aan nieuwe ideeën ben je wel even zoet.

De toegang bedraagt 5 euro per persoon, maar via onderstaande link kan je een gratis ticket aanvragen.

Vul je naam, voornaam en e-mailadres hieronder in en ontvang je gratis inkomkaart per mail.

gratisnaardefilm-kinepolis

Als je tegenwoordig naar de film gaat, ben je aardig wat euro’s kwijt… Een inkomticket gevolgd door nog wat popcorn en een frisdrank kost je al snel 15 euro!

Schrijf je daarom in op de MyKinepolis nieuwsbrief én zorg dat je MyKinepolis account voor minstens 80% ingevuld is.

In ruil ontvang je een gratis filmticket op je verjaardag. Dit ticket is zowel op je verjaardag zelf als de dag erna geldig.

Wil je dat ieder gezinslid op zijn of haar verjaardag een gratis ticket ontvangt, dien je voor elke persoon een account aan te maken.

feestinhetpark

Van 21 tot en met 24 augustus staat aan de Donkvijver in Oudenaarde alles in het teken van het muziekfestival Feest in het Park. En jij kan er gratis bij zijn op de slotdag!

Veel hoef je er zelfs niet voor te doen! Klik door op onderstaande link en duid aan of je één of twee tickets wil. Vul je gegevens nog even in en de tickets belanden onmiddellijk in je mailbox.

Voor deze editie van het jaarlijkse muziekfestival heeft de organisatie de steun ingeroepen van de Stad Oudenaarde en het Immobiliën- en verzekeringskantoor Van Welden in Oudenaarde.

Op de slotdag van Feest in het Park treden geven onder meer Filip Kowlier, Mintzkov, Reggae Queen Tanya Stephens en tal van andere artiesten het beste van zichzelf op het podium.

story2fabiola

Als je op de hoogte wil blijven van alles wat zich voor en achter de schermen van het medialandschap afspeelt, moet je gewoon Story lezen!

Sinds kort krijg je bovendien twee magazines voor de prijs van één, want nu zit er iedere week ook Storywood bij, het blad dat alle sappige verhalen uit Hollywood vertelt.

Bestel via onderstaande link 10 nummers van Story en betaal slechts 15 euro, oftewel een mooie besparing van 13 euro!

Daarnaast ontvangen de snelle beslissers ook nog een duoticket voor de exclusieve zomerparty met 2Fabiola @Industria Antwerpen op zaterdag 28 juni. Haast je, want er zijn nog maar een honderdtal duo-tickets beschikbaar!


ohleuven

De vrouwelijke supportersgroep van OH Leuven oftewel OH-elle viert haar allereerste verjaardag en deelt daarom gratis tickets uit voor de eerste wedstrijd van OH Leuven in Play-off 3 tegen Bergen.

De gratis tickets zijn uiteraard enkel voorbestemd voor de vrouwelijke fans die de mannen van Ivan Leko willen aanmoedigen aan Den Dreef op zaterdag 29 maart om 20u!

In hun strijd om het behoud in de Jupiler Pro League kunnen de Leuvenaars alle steun gebruiken. Wacht daarom niet langer en reserveer je gratis ticket en die voor je zus/je beste vriendin/ je nicht,… op onderstaande link.

En wie weet houden jouw aanmoedigingen OH Leuven wel in eerste klasse?

deromeos

Ben jij een trouwe kijker van Annes Café? Vraag dan zeker op onderstaande link gratis kaarten aan voor de opnames.

Place to be op maandag 17 maart is Café Local in Antwerpen.

Dans er van 19u tot 22u45 mee op de tonen van Dennis, 2Fabiola, Jo Vally, Udo, Willy Sommers, Laura Lynn, de Romeo’s en tal van andere leuke artiesten!

batibouw2014

Van 20 februari tot en met 2 maart staat in Brussels Expo alles weer in het teken van Batibouw.

De grootste bouw- en verbouwbeurs van het land ontvangt ook dit jaar een duizendtal standhouders.

En het zou zonde zijn geld uit te geven aan je tickets voor Batibouw als je ze ook gratis kan krijgen!

Klanten van Electrabel kunnen tot en met 19 februari 2 tickets per klant aanvragen. Zorg er wel voor dat je bij de 20.000 eerste aanvragen bent!

Daarnaast kan je ook op de websites van verschillende standhouders gratis kaarten aanvragen.

Zo delen Durabrik en Victor gratis duotickets uit tot en met 23 februari. Maar ook hier geldt het op=op-principe!

vakantiesalonvlaanderen

Ga van 23 tot en met 27 januari gratis naar Vakantiesalon Vlaanderen dankzij Vacansoleil!

Gaat jouw voorkeur uit naar een ontspannende strandvakantie? Of een luxueuze cruise? Of misschien wel een sportieve en avontuurlijke trip?

Geen enkel probleem, meer dan 300 exposanten helpen je in Antwerp Expo maar al te graag bij je zoektocht naar een vakantie op maat van jouw behoeften en budget.

Vraag je gratis duoticket aan op onderstaande link door er de code VACANSOLEIL in te geven.

En vergeet de stand van Vacansoleil zeker geen bezoekje te brengen! Je vindt ze op stand 2201 in Hal 2.

vakantiesalonbrussel

Ga naar het Vakantiesalon ’14 in Brussels Expo om al helemaal in vakantiestemming te komen.

Van 6 tot en met 10 februari kan je er heel wat ideeën opdoen voor je volgende vakantiebestemming en eventueel zelfs al je reis boeken!

Nieuw in 2014 is de invoering van drie themaroutes, namelijk wandelen en fietsen, duiken en tot slot golfen.

Check zeker ook wat gastland Peru je allemaal te bieden heeft, naast het nieuwe wereldwonder Machu Picchu.

bouwen

Wie bouw- of verbouwplannen heeft, moet zeker eens een kijkje gaan nemen op Bouw&Reno, de bouw- en renovatiebeurs die je van 11 tot en met 19 januari kan bezoeken in Antwerp Expo.

Meer dan 250 exposanten geven je er professioneel bouwadvies.

Op de website van Dak Rubber Shop kan je nu een gratis duoticket aanvragen voor Bouw&Reno.

Je dient je hiervoor enkel in te schrijven op de nieuwsbrief van Dak Rubber Shop via onderstaande link. Het duoticket wordt per mail verstuurd.

Als je dan toch op de beurs bent, vergeet dan zeker geen bezoekje te brengen aan Dak Rubber Shop, want het is dankzij hen dat je gratis naar Bouw en Reno kan gaan.

Jaarbeurs Antwerpen 2013

Het voormalige Voedingssalon Antwerpen heeft plaats gemaakt voor een gloednieuwe beurs: de Jaarbeurs Antwerpen.

Van 30 november tot en met 8 december kan je in Antwerp Expo terecht voor een gezellige beurs over decoratie, voeding en wellness.

Met de feestdagen in het vooruitzicht ‘the place to be’ voor al wie op zoek is naar leuke en originele eindejaarscadeau’s, culinaire nieuwigheden, decoratietips om jouw feesttafel er tiptop te laten uitzien of gewoon voor al wie wel te vinden is voor een gezellig dagje uit met de hele familie!

Via onderstaande link kan je – zonder verdere aankoopverplichting – één gratis ticket bestellen. Je hoeft hiervoor enkel de promocode ZONDAG2014 te vermelden.

marina

De Kinepolis Group heeft zondag 24 november uitgeroepen tot Marina-dag, en dit naar aanleiding van de nieuwe gelijknamige langspeelfilm van Stijn Coninx.

Op vertoon van de identiteitskaart mag al wie de naam Marina draagt op 24 november gratis de film bijwonen in een Kinepolis-bioscoop naar keuze.

De film Marina vertelt het levensverhaal van de Italiaans-Limburgse zanger Rocco Granata die in 1959 een hit scoorde met het liedje ‘Marina’.

Marina heeft inmiddels de kaap van 100.000 bezoekers overschreden en staat op nummer één in de Vlaamse bioscopen.

zenith

Van zondag 17 tot en met donderdag 21 november vindt in Brussels Expo de Zenith beurs plaats. De beurs richt zich vooral op de actieve 50-plusser en biedt hen dan ook een waaier aan mogelijkheden aan.

Dankzij BLOSO kan je nu een gratis toegangskaart voor dit jaarlijkse evenement downloaden op onderstaande link.

In het kader van de BLOSO-sensibiliseringscampagne ‘Sportelen, beweeg zoals je bent’, neemt BLOSO voor de derde keer deel aan de doe-beurs Zenith.

Tijdens deze beurs biedt het BLOSO-sportelteam de bezoekers de mogelijkheid om hun algemene conditie te testen. Daarnaast kan je aan verschillende gratis proeflessen deelnemen, waaronder pilates, zumba gold, fitball, salsa,…

 

 

actief50

Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 oktober staat in de Limburghal in Genk alles in het teken van Actief 50, de actiebeurs voor jonge 50-plussers.

Met de gratis workshops, de gratis infosessies en het gratis advies van gespecialiseerde standhouders zal je je er zeker niet vervelen!

En dan vergeten we bijna de talrijke wedstrijden nog te vermelden, waarmee je allerlei leuke prijzen kan winnen.

De prijs van een ticket bedraagt aan de kassa 7 euro, maar via onderstaande link kan je gratis tickets aanvragen voor Actief 50.

Of je kan natuurlijk ook altijd je KBC-bankkaart of een gele CM-klever aan de kassa tonen. Dit levert je meteen twee gratis toegangskaarten op.

delijn

Uit onderzoek blijkt dat er heel wat afgevloekt wordt in onze auto’s! Vervoersmaatschappij De Lijn heeft hier alvast een ludieke oplossing voor en deelt gratis Potver-potten uit!

Potver-potten? Inderdaad! De volgende keer dat je het vloeken niet kan laten, stop je een euro in de Potver-pot. Voor je het goed en wel beseft, heb je volgens De Lijn genoeg voor een vervoersbewijs.

Op zaterdag 19 en 26 oktober kan je op een aantal plaatsen in Vlaanderen terecht voor een gratis Potver-pot, en dit tussen 13u en 17u. Het volledige overzicht staat op onderstaande link. Snel zijn is wel nodig, want de gegeeerde potten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt!

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, deelt De Lijn ook nog 20.000 gratis sms-tickets uit zodat je de wagen even aan de kant kan laten. Vul je gegevens in en ontvang per mail alle verdere richtlijnen om je gratis ticket ter waarde van 1,40 euro te activeren.

Je kan je gratis vervoersbewijs aanvragen, activeren én gebruiken tot en met 31/12/2013. Enkel de verzendkosten (0,15 euro per sms-ticket) worden via je mobiele operator doorgerekend.

Gratis duo cinematickets?

Wekelijks een overzicht van acties + kans op filmtickets voor 2 personen!