Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Gratis Muziek

Ben jij op zoek naar Gratis Muziek?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met Gratis Muziek te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 

Nog tot 23 augustus kan je gratis de Engie Parkies concerten bijwonen, en dit op verschillende locaties in Vlaanderen.

Het hele programma staat op onderstaande link, maar wij pikken er alvast enkele leuke plaatsen en artiesten uit!

Zo kan je op 26 juli De Mens in Vilvoorde aan het werk zien. Een dag later ontvangt Hasselt Kate Ryan in het Kapermolenpark.

Op 1 augustus geeft Isabelle A het beste van zichzelf op het Don Boscoplein in Torhout.

En dan vergeten we nog andere leuke artiesten zoals Buscemi, Cookies & Cream, Belle Perez en Gene Thomas.

Een tijdje terug kwam je op de website van Foo Fighters een mysterieuze aftelklok tegen. Inmiddels is duidelijk waarvoor deze klok diende!

De rockband Foo Fighters heeft namelijk vijf nieuwe liedjes klaar, die de fans meteen ook gratis kunnen downloaden op onderstaande link.

Frontman Dave Grohl schreef enkele weken geleden een brief in Berlijn en voegde er na de aanslagen in Parijs nog een voorwoord aan toe en roept de fans ook op om een donatie te doen voor de onfortuinlijke slachtoffers in de Franse hoofdstad.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Het Radio 1-programma Bar du matin trakteert alle luisteraars op een gratis vakantie luisterboek!

Zit je binnenkort in de wagen voor een lange autorit naar La Douce France? Of kan je best wel wat ontspanning op het vliegtuig gebruiken? Of misschien wil je wel helemaal tot rust komen op je terras in een zonnezetel?

Dan komt dit gratis vakantie luisterboek van Bar du matin zeker van pas. De programmamakers selecteerden de mooiste hoorspelen, literaire fragmenten uit nieuwe romans en stukjes radio-theater van het afgelopen radioseizoen. Veel luisterplezier!

Je kan het audiobestand met een bestandsgrootte van 45 Megabyte in mp3-formaat downloaden.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Op 6 december gaven Ruben Block en co van Triggerfinger het beste van zichzelf op het podium van Vorst Nationaal in Brussel.

Kon jij er om de een of andere reden niet bij zijn of wil je dit unieke concert graag nog eens herbeleven?

Dat kan! Op onderstaande link hoef je enkel je mailadres en je land in te vullen om gratis 35 minuten van hun legendarische concert in Vorst Nationaal te downloaden.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Eind januari ligt het nieuwe album The Market van Customs in de winkelrekken.

Om je – in deze koude dagen – alvast warm te maken voor deze topplaat, kan je nu geheel gratis het eerste nummer Hole in the Market downloaden.

Het album The Market wordt meteen het derde album voor Customs na Enter The Characters en Harlequins.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Free Souffriau heeft een nieuw album uitgebracht en wil ons er maar al te graag kennis mee laten maken!

Als voorsmaakje voor de de nieuwe plaat geeft ze ons alvast één nummer cadeau.

Je kan het liedje ‘Tous Les Garçons’, waarin ze een bijzondere interpretatie brengt van het nummer van Françoise Hardy, gratis downloaden via onderstaande link.

Het volledige album ‘Het Collectief Geheugen’ kan je vanaf 29/11 aankopen in de winkel of online downloaden.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus wordt het Brusselse Warandepark weer omgetoverd tot een gezellig festivalpark.

Je kan er dan terecht voor de 24ste editie van ‘Boterhammen in het Park’ met een aantal gratis concerten van Nederlandstalige artiesten.

Zo treedt op maandag 26 augustus De Nieuwe Snaar op met Lies Lefever en staat Wigbert woensdag op het podium. Afsluiten doen ze op vrijdag met Willem Vermandere. Voor het volledige programma kan je hieronder doorklikken.

Neem zeker ook je kinderen mee, want vanaf 14u worden jouw boterhammen met extra kinderanimatie belegd!

Met de bon die vanaf 26 augustus in De Standaard iedere dag in De Standaard staat, kan je in het festivalpark ook nog eens een gratis boterham én een gratis Cola verkrijgen. Deze actie is wel beperkt tot de eerste 1.000 bonnen per dag.

Wie niet kan wachten tot de bon in De Standaard verschijnt, kan hieronder terecht voor de digitale versie van de bon die eveneens geldig is.

De gratis Boterhammen in het park-concerten zijn een organisatie van de Anciënne Belgique met de steun van de Vlaamse Gemeenschap.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Van 22 tot en met 25 augustus staat aan de Donkvijver in Oudenaarde alles in het teken van het muziekfestival Feest in het Park. En jij kan er gratis bij zijn op de slotdag!

Hoe? Heel simpel: klik door op onderstaande link, duid aan of je één of twee tickets wil en doorloop alle stappen.

Je ontvangt de tickets erna in je mailbox. Vergeet ze zeker niet mee te nemen, want zonder ticket geraak je ook niet binnen!

Voor deze actie heeft de organisatie van Feest in het Park de steun ingeroepen van de stad Oudenaarde en Het Nieuwsblad.

Op de slotdag van Feest in het Park treden onder meer Admiral Freebee, Julian Marley, soulqueen Alice Russel, Roland & Mauro, Sir Yes Sir en nog tal van andere leuke artiesten op.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Vergeet Rock Werchter en Pukkelpop als je nog geen ticket hebt! Festivals kunnen ook goedkoop zijn, ja zelfs gratis!

Zo kan je ook dit jaar geheel gratis naar Grensrock in Menen. Het anders oh zo rustige Brouwerspark in het centrum van Menen wordt op 28 en 29 juni omgetoverd tot een heus festivalpark, waar zowel jong en oud zich kunnen uitleven en genieten van de leuke sfeer die er heerst.

Op vrijdag 28/06 kan je voor het podium aanschuiven voor onder andere Major Clint, Compact Disk Dummies, Channel Zero en Raving George. Op de afsluitende dag staan onder meer Flying Horseman, Steak Number Eight en Dez Mona op het programma.

Afsluiter van deze tweedaagse wordt Magnus, de succesvolle dance/electroformatie van CJ Bolland en Tom Barman.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

stanleecoleWie regelmatig naar Scheire en de Schepping heeft gekeken, kent ongetwijfeld de huismuzikant Stan Lee Cole, die het programma opvrolijkt met zijn muziek en zang.

Inmiddels heeft Cole een eigen plaat gemaakt, die hij omdoopte tot Devil’s Ringtone. Je kan de cd nu volledig gratis downloaden via onderstaande link.

Op deze gevarieerde plaat, waar zowel pop, soul, rock als ballads de revue passeren, hoor je naast zang en piano ook stukjes beatbox en onbestemde percussie.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

wolvenNiet alleen de serie zelf, maar ook de muziek van het programma Wolven valt bij veel mensen in de smaak. Wist je trouwens dat niemand minder dan Koen Buysse, frontman van Zornik, de muziek voor deze serie componeerde?

Het wordt nog leuker! Je kan de originele soundtrack van Wolven nu gratis downloaden via onderstaande link. Ofwel kies je enkel voor de prachtige titelsong Chasing The Sun, ofwel ga je voor de integrale soundtrack.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

GooseGoose is een Kortrijkse elektropunk groep met internationale bekendheid, maar vanavond spelen ze op Pukkelpop voor het thuisfront.

Vandaag is ook de releasedag van hun nieuwe single ‘Real’ — en die kan je deze week gratis downloaden op iTunes.

Bedankt, Goose!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

tom helsenBij De Morgen kan je gratis het nieuwe album van Tom Helsen ‘Tom is doing great again’ downloaden.

Het enige wat Tom Helsen vraagt is dat je, als je zijn album normaal gezien gekocht zou hebben, nu 10 euro overmaakt naar SOS Kinderdorpen.

Beluister de liedjes, en maak je keuze!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

coldplay left rightGeloof het of niet, maar niet alle artiesten klagen steen en been dat hun muziek illegaal gedownload wordt.

Sommigen gaan nog een stapje verder en zetten hun volledige cd zélf gratis op internet.

Op de website van Coldplay kan je gratis het album Left Right downloaden!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Kan je niet vinden wat je zoekt?

Niet getreurd, we hebben nog veel goede acties om van te profiteren.

Wat denk je van deze?

mwonen
Gratis M*Wonen Magazine

Gratis ‘Roze Doos’ babypakket

 

Gratis met twee naar de film?

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis tablet bij Test-Aankoop


Bespaar met Test-Aankoop en krijg een tablet cadeau!
Meer weten - Word nu lid

Win een duoticket naar Miami!


Win een duoticket naar Miami!
Meer wetenWin een duoticket naar Miami!

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s

Werken voor Gratis.be?