Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Gratis Diensten

Ben jij op zoek naar Gratis Diensten?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met Gratis Diensten te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

gratis vochtdiagnose

Vocht in huis? Zeker met het natte winterweer gaat het er niet beter op worden.

Het begint vaak met wat een kleine, onschuldige schimmel lijkt die je misschien makkelijk kan verbergen. Maar het probleem breidt al snel uit, kan de structuur van jouw huis aantasten en is op de koop toe gevaarlijk voor jouw gezondheid en die van je medebewoners.

Je kan nu een gratis diagnose laten uitvoeren. Meten is weten: laat een expert kosteloos de schade opmeten, opdat jij weet hoe het probleem op te lossen.

Belangrijk om weten is dat de Vlaamse overheid premies uitdeelt voor vochtbestrijding. Daardoor heb je mogelijk recht op een verbeteringspremie tot € 750. En er is meer… Is je woning ouder dan 10 jaar? Dan krijg je ook nog eens een lager BTW-tarief van 6%.

Laat de schade opmeten en voorkom niet alleen hogere kosten, maar ook gezondheidsproblemen. Sutdies wijzen aan dat vochtproblemen tot heel wat gezondheidsklachten kunnen leiden, zoals allergieën, astma, een verzwakt immuunsysteem, ontsteking van de luchtwegen, eczeem, zwaardere reumaklachten…

Zo verbeter je niet alleen jouw huis structureel, maar kies je ook voor een kwaliteitsvollere levensstandaard.

De vochtdiagnose is volledig vrijblijvend. Indien je besluit om het vocht te bestrijden, geniet je van 30 jaar garantie.

keuken

Tijd voor een droomkeuken op maat? Dan moet je bij IXINA zijn.

Laat je inspireren door de keukens van IXINA, ontdek de gratis catalogus of vraag een vrijblijvende offerte aan… Een keuken gaat jaren mee, dus je informeert je best grondig vooraleer te beslissen. Interesse? Vraag alvast je gratis catalogus boordevol tips en advies aan.

Verspil je liever niet te veel tijd en wil je onmiddellijk helder advies tijdens een goed gesprek? Dan kan je ook gewoon een vrijblijvende afspraak maken. De experten van IXINA keukens wachten je op met een koffietje op een moment waneer het jou past. Ze staan je met raad en daad bij in een vestiging bij jou in de buurt.  

Tijdens de afspraak krijg je onmiddellijk een duidelijk beeld van de kosten, mogelijkheden en kan je alle praktische vragen kwijt die je je maar kan inbeelden.

Daarna heb je genoeg tijd om alles even te laten bezinken.

isolatie premie groepsofferte

Als je dit nog niet weet, moet je haast op een andere planeet hebben geleefd, maar vanaf 2020 moet elke Vlaamse woning volgens de juiste regels geïsoleerd worden.

Om de Belgische bevolking te stimuleren, deelt de overheid daarom nu nog premies uit. Die verlagen echter elk jaar. Hoe langer je wacht, hoe lager je premie dus!

In 2017 profiteer jij nog van de Vlaamse premies. Daarbovenop krijg je bij inschrijving voor 15 december via GroepsOfferte ook nog eens gratis BTW als je woning ouder is dan 10 jaar of 6% korting als ze niet ouder is dan 10 jaar.

Er gelden verschillende premies afhankelijk van het soort dat jouw (toekomstige) woning nodig heeft: dakisolatie, (zolder)vloerisolatie, (kruip)kelderisolatie, spouwmuurisolatie of gevelisolatie. Waar je zeker van kan zijn is dat de isolatie door echte vakmannen geplaatst zal worden, je enkel zal besparen op jouw energiefactuur en je premie nu hoger dan ooit is. Aarzel dus niet te lang en ontvang waar jij recht op hebt.

TUI Vroegboek Actie Vakantie Voordeel

Nooit te vroeg om de zomer te plannen. Meer zelfs: hoe vroeger je boekt bij TUI, hoe voordeliger.

Verwen jezelf met een zomervakantie via TUI. Vanaf volgende zomer heb je keuze uit extra bestemmingen, zoals Aruba, Curaçao en de Griekse eilanden Lesbos en Thassos.

Uiteraard biedt TUI een nog veel breder gamma aan droombestemmingen aan. Naast de uitgebreide keuze, geniet je tijdelijk van enkele sensationele voordelen, waardoor jouw vakantieplannen almaar rooskleuriger worden. De laagste-prijsgarantie had je al en daar komen nu nog wat extra’s bovenop!

Wij zetten ze even op een rijtje:

 • Vroegboekgarantie: is je vakantie tot 4 weken voor vertrek beschikbaar aan een lager tarief? Dan betaalt TUI het terug!
 • Omruilgarantie: tot 56 dagen voor je vakantie kan je jouw wensen nog volledig aanpassen.
 • Vroegboekkorting: meer dan € 700 korting per persoon, per vakantie!
 • De kinderen mogen gratis mee tijdens de schoolvakanties.
 • Gratis luchthavenvervoer: word thuis opgepikt en afgezet aan de ingang van eender welke Belgische luchthaven. Geen parking betalen, geen treinticketjes kopen, geen vrienden of nonkel die je moet optrommelen, geen kosten!

Kriebelt het al? Begrijpelijk. Neem een kijkje in het aanbod en wacht niet te lang met bestellen. Zo heb je alvast iets om naar af te tellen in 2018!


premiegids vlaanderen gratis

Je kan de krant niet openslaan zonder ermee geconfronteerd te worden: renoveren en (ver)bouwen zit ons Belgen nu eenmaal in het bloed.

Voor je begint met (ver)bouwen of renoveren, moet je weten dat informeren van vitaal belang is voor jouw budget. Want zowel de verschillende Belgische overheden, netbeheerders, gemeentes als provincies delen premies uit. Met deze gratis gids ben je perfect op de hoogte van welke premies momenteel geldig zijn en hoe die worden uitgereikt.

In een handig overzicht vat de Vlaamse Premiegids alle geldende premies in Vlaanderen samen. Daarnaast ontdek je ook wat de 5 BENOvatiestappen zijn, krijg je een overzicht van de voor- en nadelen per product en enkele praktische tips in verband met voorwaarden en geldigheid. Hierna weet je perfect waar en hoe je jouw slag kan slaan en geef je zeker geen cent te veel uit aan de werken!

Elke Belg met grote en kleine bouwplannen, gaande van raamvervangingen tot het heraanleggen van elektriciteit, de plaatsing van energiezuinige verwarming tot de installatie van een warmtepomp, begrijpt dat deze gratis Premiegids cruciaal is.

hyundai tucson

Denk je eraan een nieuwe wagen te kopen, ben je naarstig op zoek of wil je gewoon eens een SUV uittesten?

Dat kan nu bij een Hyundaidealer in jouw buurt. Geef je postcode op, laat jouw gegevens na en Hyundai belt je binnen de 24 uur om een afspraak te maken. Een splinternieuwe Hyundai Tucson staat voor jou klaar om gratis uit te testen!

Je krijgt niet alleen de uitgelezen kans om dit nieuwe Hyundaimodel te ontdekken, maar de dealer zal ook de prijs van jouw huidige wagen inschatten terwijl je geniet van een gratis kopje koffie.

Dit is allemaal volledig vrijblijvend: een testrit wil niet zeggen dat je een nieuwe wagen moet kopen. Het is wel interessant om weten dat je tijdelijk van een overnamepremie en korting kan profiteren, die kan oplopen tot € 4.617.

Geniet alvast van de testrit!

tarot leggen gratis medium amanda

Nieuwsgierig naar wat de toekomst voor jou brengt? Succes, liefde, vriendschap… Het kan allemaal!

Tarot kaarten, glazen bollen, mediums… Geloof jij er in of niet? Zelfs de hardnekkigste tegenstanders kunnen overtuigd worden. Test het nu zelf gratis en voor niks!

Waarzegster Amanda stelt jou enkele eenvoudige vragen en aan de hand daarvan zal ze jou beter leren kennen. Zo wordt het voor haar kinderspel om te weten hoe jouw toekomst eruit ziet. De helderziende Amanda geeft je helemaal gratis én vrijblijvend online advies over jouw nabije en verre toekomst.

Sceptisch? Wie niet! Het leuke is dat de waarzegster je hier geen geld zal kunnen aftroggelen. Integendeel, ze zal je leven verrijken met inzichten over jezelf en de toekomst. Toch benieuwd nu? Amanda gidst je door de toekomst!

verisure alarmsysteem

Denk je er al een tijdje over om jouw woning te beveiligen? Met een alarmsysteem van Verisure ben je in een handomdraai beschermd tegen eender welk gevaar.

Verisure, de nieuwe naam van Securitas Direct, is het populairste alarmsysteem in België en Europa en dat komt omdat de alarmsystemen je woning grondig beschermen tijdens alle denkbare noodsituaties, voornamelijk brand en inbraak. Door vakmagazines en experts werd het dan ook uitgeroepen tot een van de meest secure beveiligingssystemen die je je maar kan inbeelden.

Interesse? Laat je dan volledig vrijblijvend en gratis adviseren door een veiligheidsexpert van Verisure.

Doordat het alarmsysteem ziet, hoort, spreekt én voelt is het echt alomvattend. Dankzij de shocksensoren voelt het inbraken aan nog voordat die plaatsvinden. De fotodetectoren nemen dan weer foto’s die rechtstreeks naar de meldkamer worden verzonden. En het hoort en spreekt ook: zo neemt het alle geluiden op tijdens een noodsituatie, rechtstreeks hoorbaar in de meldkamer, en is het ook mogelijk om te spreken tijdens een alarmmelding, bijvoorbeeld om een ongewenste indringer af te schrikken of om juist jou gerust te stellen.

Maar het is ook uiterst gebruiksvriendelijk, dit dankzij de Verisure App. Die maakt het mogelijk om vanop een afstand de veiligheidstoestand van jouw huis in de gaten te houden. Zo kan je bijvoorbeeld checken wanneer de kinderen thuis komen, maar kan je ook verlichting in- of uitschakelen terwijl je weg van huis bent. Voor snelle hulp is er dan weer de SOS-functie.

Het spreekt voor zich dat je op eender welk moment beschermd wordt: de meldkamer van Verisure/Securitas Direct wordt dan ook 24/24 en 7/7 bemand door speciaal opgeleide alarmoperatoren. Een handige extra is dat het systeem ook geïnstalleerd wordt door een alarmspecialist, die zo garandeert dat het volledig functioneert. Na een alarmmelding heb je bovendien de mogelijkheid om een beveiligingsmedewerker volledig kosteloos een inspectie te laten uitvoeren, ongeacht de oorzaak van het alarm!

Het beste van al? Tijdelijk geniet je van een uitzonderlijke 50% korting op een abonnement van 2 maanden. Zo test je het beveiligingssysteem uit aan een zachte prijs.

Opinie Land

Het is leuk als je altijd en overal ongestoord je ongezouten mening kan geven!

Maar wat dacht je er van om je mening te geven en er nog voor betaald te worden ook?

Dat we gek zijn? Toch niet, of misschien een beetje, maar toch klopt het!

Schrijf je in bij OpinionWorld en verdien punten per volledig ingevulde enquête over een onderwerp dat jou echt interesseert.

Vanaf 1000 punten kan je deze ofwel voor geld via Paypal inwisselen ofwel voor cadeaubonnen van Media Markt, Zalando, Fnac, iTunes,…

Na ieder onderzoek verdien je bovendien een lot in de prijstrekking, waarmee je ieder kwartaal kans maakt op € 1000! Een mooi bedrag toch?

ViaBuy Mastercard gratis

Nee, hoogwaardige prepaid-kaarten hoeven niet duur te zijn.

De VIABUY Prepaid Mastercard is vrij van jaarlijkse kosten voor de eerste drie jaar.

Alledaagse functies, zoals het opwaarderen en betalen met de VIABUY Prepaid Mastercard en online bankieren, zijn gratis.

De kaart is eenvoudig te bestellen zonder BKR-toetsing en zonder bewijs van inkomen.

In de prijs van 89,70 euro voor de eenmalige uitgifte van de kaart zit de personalisatie in goud of zwart inbegrepen van jouw opgedrukte hoogwaardige premium design Mastercard kaart. Dit bedrag zal van je kaart worden afgehouden van zodra je ze voor de eerste maal oplaadt met 90 euro.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
spanplafond

Last van scheuren en/of barsten in het plafond of wil je die juist voorkomen?

Ben je in volle verbouwingen of denk je eraan jouw interieur te vernieuwen? Dan is een spanplafond niet alleen een goedkope en makkelijke optie, maar ook de meest verstandige. De voordelen op een rijtje:

 • verlichting en luidsprekers zijn eenvoudig integreerbaar
 • alle vormen zijn mogelijk
 • volledig brandveilig, milieuvriendelijk en duurzaam
 • water-, schimmel- en stofafstotend
 • de plaatsing gebeurt in 1 dag: hiervoor hoef je geen meubels te verplaatsen en komt er amper stof aan te pas

Het is goedkoper dan het laten uitbreken of plaatsen van een nieuw plafond. En het beste van al: met Helixe kies je niet alleen voor 24 jaar expertise, maar ook nog eens voor een waarborg van 15 jaar naast 10 jaar garantie op de plaatsing.

Interesse? Het aanvragen van informatie is helemaal gratis en volledig vrijblijvend. De keuze is dus aan jou!

pixum 50 gratis foto's cadeau

De zomerherinneringen zitten allicht nog vers in jouw geheugen, maar wedden dat die tijdens de winter alweer wat vervagen?

Leg daarom jouw mooiste vakantiemomenten vast in 25 foto’s van superieure kwaliteit. En doe dat gratis en voor niks, met Pixum!

Pixum fotoservice levert al meer dan 15 jaar uitmuntend drukwerk af. Hun foto’s worden gedrukt op hoogwaardige materialen en staan garant voor topkwaliteit met glasheldere kleuren. Om dat te bewijzen schenkt Pixum nu aan nieuwe klanten 25 gratis foto’s van topkwaliteit. Daarmee is meteen de grootste hindernis genomen, want vaak weerhoudt de prijs ons van het afdrukken van al die zomerse momenten met vrienden en familie. Je kiest bovendien vanuit je luie zetel welke foto’s jij wilt laten printen.

Heb jij nog nooit gebruik gemaakt van Pixum, maar wordt het hoog tijd dat jij jouw mooiste zomerherinneringen vastlegt op glanzend of mat fotopapier? Dan is dit een unieke kans! Met de kortingscode ZXCET7N2KS4S22X, die je ingeeft aan het begin van jouw bestelling, kan jij 25 foto’s naar keuze laten drukken in het 10cm-formaat.

Haast je, want je hebt maar tot 31 oktober 2017 de tijd om jouw selectie van 25 gratis foto’s te maken!

De verzendingskosten moet je wel nog voor jouw rekening nemen, maar dat is een peulenschil in vergelijking met het geld dat je bespaart op het afdrukken van gratis kwaliteitsfoto’s.

Zo heb je tijdens het kerstdiner toch een mooi fotoalbum om tafelgenoten mee jaloers te maken!

Showroomprive  organiseert op weekbasis tot meer dan 20 exclusieve verkopen van trendy merken, en dit zowel voor kleding, modeaccessoires, lederwaren, cosmetica, lingerie, speelgoed, decoratieartikelen, huishoudelijke apparaten en nog zoveel meer!

Op deze verkopen krijg je kortingen tot wel 70%! Wil je graag toegang krijgen tot deze exclusieve verkopen? Maak dan meteen een gratis account aan.

Bovendien krijg je tijdelijk € 12 cadeau. Deze korting is 3 maanden geldig vanaf je registratie en dit voor bestellingen van meer dan € 55 euro.

Showroomprive heeft inmiddels een klantenbasis van 15 miljoen leden gespreid over 8 landen. Ze hebben ook een app die zowel op je smartphone als op je tablet werkt.

Pellet Kachel Groepsrenovatie Gratis Gids Offerte

Het is stilaan aftellen naar die gezellige winteravonden, waarop je collectief onder een dekentje kruipt en geniet van de warme wintergloed, met een kop hete chocolademelk bijvoorbeeld.

Je ziet het regelmatig in designmagazines passeren: grote woonkamers met een mooie kachel in het midden. Gezelligheid troef! Zo’n kachel laten installeren is echter veel minder moeite of werk dan velen denken. Zeker met dit aanbod van Groepsrenovatie, waarmee je een garantie krijgt op de laagste prijs. Bovendien is informatie inwinnen volledig kosteloos en daarnaast kan je ook een gratis infogids over pellet- en houtkachels aanvragen die je normaal € 15 kost.

Je ziet het comfort van een pellet- of houtkachel wel in, maar de overige voordelen niet? Die zijn nochtans talrijk!

 • Pellets (samengeperste houtblokjes) of hout is al snel 50 % voordeliger voor je energiefactuur. De aankoop ervan is eenvoudig en goedkoop.
 • Het is milieuvriendelijk. Pellets zijn een volledig natuurlijke brandstof en net zoals hout CO2-neutraal. In vergelijking met aardgas en stookolie is het dus een enorme vooruitgang.
 • Het werkt veel efficiënter dan een open haard. Pellet- en houtkachels zijn zo gemaakt dat ze de warmte optimaal en evenredig verspreiden.
 • Je zal geen halfuur het vuur moeten aanwakkeren. Een druk op de knop en het hout begint te gloeien. Dat is zelfs sneller dan een standaard verwarming.
 • Het wordt niet alleen de eyecatcher van jouw woonkamer, maar ook de gebruiksvriendelijkheid zal je verbluffen.

En natuurlijk het belangrijkste van al: dankzij Groepsrenovatie beding je een garantie op de laagste prijs. Maak echter geen overhaaste beslissing. Informeer je gratis en bestel ook nog eens de infogids t.w.v. € 15.

Schrijf je vrijblijvend en gratis in om een offerte te laten opstellen, waarna je nog steeds de keuze hebt: wonderlijke winteravonden of niet?

vocht bestrijden gratis offerte

Vocht verdwijnt nooit vanzelf. Wat begint als een klein vlekje op de muur, groeit uit tot een monsterachtige vlek die schadelijk is voor jouw gezondheid en die van het hele gezin.

Wacht dus niet te lang om de koe bij de horens te vatten: vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan, waardoor je nu ook nog eens tot 30 % bespaart. Door je in te schrijven, krijg je de unieke kans om enkele offertes, opgesteld door experts, te vergelijken. Daardoor heb je niet alleen de keuze uit specialisten uit de regio, maar kan je ook kiezen of en hoeveel je betaalt om dit probleem te verhelpen.

Vochtproblemen zijn schering en inslag. Wat in het begin niet zo storend lijkt, kan als een echte schimmel uitgroeien tot een huizenhoog probleem. Niet alleen draagt een vochtprobleem bij aan de aftakeling van je huis, ook gezondheidsproblemen zijn een vaak voorkomend gevolg. Schrijf je volledig vrijblijvend in en laat je gratis informeren. Aarzel niet te lang, want de vlek zal enkel groter worden. Pak het probleem aan voor het te laat is en verhoog jouw levensstandaard.       
        Loading...    
       

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis tablet bij Test Aankoop

Gratis traprenovatie?

Als Mobile Viking heb je heel wat gratis voordelen

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s