Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Gratis Diensten

Ben jij op zoek naar Gratis Diensten?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met Gratis Diensten te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

gratis lessen coderen

Wilde jij altijd al programmeur worden of wil je gewoon wat bijleren? Lessen nemen kost meestal handenvol geld…

Bij BeCode betaal je echter helemaal niets, de lessen coderen zijn helemaal gratis! Na Brussel en Charleroi opent de school in oktober ook een campus in Genk.

De vraag naar ICT-specialisten groeit elke dag. Iemand met een bijkomende opleiding webdesign, coderen of een andere informaticaskill heeft dan ook meer kansen op de arbeidsmarkt.

De opleiding is toegankelijk voor iedereen, zowel jong als oud. Iedereen kan zich inschrijven, er zijn geen diplomavereisten.

Je kan je online ischrijven. Hiervoor moet je een kleine test doen, waarmee gepolst wordt of deze opleiding iets voor jou is. Succes!

Een dierbare verliezen moet zowat het ergste zijn wat er is… En als dat nog niet genoeg is, volgt daarna al het papierwerk en tal van extra kosten die hierbij komen kijken.

Bespaar je nabestaanden daarom deze kosten en spaar nu al voor jouw uitvaart. De gemiddelde kosten van een begrafenis liggen tussen de € 3.000 en de € 5.000!

Bij Dela kan je geheel vrijblijvend een berekening maken van jouw uitvaartzekering.

Deze verzekering dekt jouw begrafeniskosten én bespaart jouw nabestaanden alle praktische en financiële zorgen. Alleen maar voordelen dus.

Na de berekening kan je meteen online een afspraak vastleggen of een brochure aanvragen met bijkomende informatie.

gratis kano gent

Met de kano of kajak rondvaren in de Gentse binnenstad, een leuk idee voor een uitstapje met familie of vrienden?

Elke zondag kan je op DOK, aan de plitsing Koopvaardijlaan – Afrikalaan, een Onak-vouwkano lenen van DOKANO.  Dit is helemaal gratis! Het enige wat je moet doen is een emmertje vuilnis meebrengen, dat je uit het water gehaald hebt.

Waarom? Om een steentje bij te dragen aan het afvalprobleem op het water natuurlijk. Bovendien wil DOKANO met deze actie beleidsmakers overtuigen om meer aandacht te besteden aan recreatie op het water in Gent. Zo zou er volgens hen meer ruimte en infrastructuur moeten komen voor wateractiviteiten.

De kano’s zijn gratis. Je moet echter wel op voorhand reserveren via Facebook of e-mail. Veel vaarplezier!

gevelreiniging gratis offerte

Heb je ook wat grijzige, groenige of zwarte aanslag op je gevel? Doe er dan snel wat aan want voor je het weet krijg je het niet meer weg!

Via VCM projects kan je nu een gratis prijsofferte aanvragen voor de reiniging van je gevel. Dit kost deze zomer een pak minder dan normaal want je kan nu profiteren van een tijdelijke korting van € 250!

In de winter en vroege lente krijgen je buitenmuren heel wat te verduren: regen, sneeuw, algengroei en vervuiling. Zo ontstaan er verkleuringen en vlekken. Om dit probleem op te lossen wordt aangeraden om je gevel om de paar jaar te laten reinigen door een specialist.

Benieuwd naar de prijs? Vraag dan snel een gratis offerte aan!


wetime gratis registreren en wedstrijd

Slaat de verveling wel eens toe bij jullie? Dat is doodnormaal in een lange relatie. Maar misschien is het wel een leuk idee om samen, als koppel, nieuwe mensen te leren kennen?

Wetime is een sociaalnetwerksites voor koppels en gezinnen. Je kan je nu gratis registreren. Om de lancering van deze site te vieren geven de makers bovendien € 2000 reisbudget weg! Om hier kans op te maken hoeven jullie enkel een profiel aan te maken.

Hoe werkt Wetime? De bedoeling van de website is om duo’s die matchen bij elkaar te brengen op een ongedwongen manier. Het werkt een beetje zoals de gekende sociale media, alleen dat jullie ook actief geholpen worden om mensen te leren kennen die bij jullie passen!

Verder kunnen jullie ook Wecoins sparen door bijvoorbeeld berichten, foto’s en video’s te delen. Die kunnen nadien ingeruild worden voor leuke cadeaus, kortingen en waardebonnen.

Benieuwd? Maak snel een profiel aan en begin met ‘Wedaten’!

gratis studieruimtes

De herexamens komen eraan. Lukt het niet om thuis te studeren? Te veel leuke dingen waar je liever mee bezig zou zijn, zoals tv-kijken, playstation spelen en surfen op je gsm of pc?

De Stad Brussel voorziet een oplossing. Je kan gratis gebruik maken van de studieruimtes in het centrum, Laken en Neder-Over-Heembeek. Bovendien krijgen de studenten er gratis fruit, koffie én mogen ze de computers, wifi en printers gebruiken, allemaal gratis en voor niks!

De lokalen zijn elke dag open van 9u tot 21u, behalve zondag. Op 7 september zijn de herexamens voorbij en sluiten de ruimtes.

Woon jij in Brussel en zou je liever elders dan thuis studeren? Ga dan naar deze gratis studieruimtes!

aqua service wasverzachter gratis offerte

Hard water kan meer schade berokkenen dan je misschien wel denkt! Zo beschadigt dit allerlei toestellen zoals wasmachines, kranen en boilers. Helaas komt dit probleem voor op veel plaatsen in Vlaanderen…

Met een waterverzachter is dit probleem volledig van de baan! De nieuwe draagbare waterverzachter van Aqua Service is bovendien ook geschikt voor kleine appartementen en studio’s. Die kan je dus zomaar meenemen wanneer je verhuist!

Benieuwd? Vraag nu een gratis prijsofferte aan en ontdek wat je kan besparen.

Waarom een waterverzachter aanschaffen? Wel, deze zuivert het leidingwater vooraleer het je huishoudtoestellen bereikt zodanig dat er minder kalkaanslag is. Daardoor blijven je toestellen en leidingen veel langer in goede staat. Bovendien zal je veel minder schoonmaakproducten moeten gebruiken om de kalk te verwijderen en kan je zo je energiefactuur verlagen. Op die manier kan je tot wel € 650 per jaar besparen!

Is je interesse gewekt? Vul snel het formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

marktprijs auto schatten

Wil je graag je wagen verkopen maar heb je geen idee hoeveel die (nog) waard is? Als je het navraagt bij een autodealer riskeer je te weinig geld te krijgen.

Bereken nu gratis de actuele marktprijs van je wagen. Via de online tool kan vul je daarvoor gewoon een aantal gegevens in zoals het merk en het aantal kilometers dat je al gereden hebt. Nadien zal een e-mail krijgen waarin je de geschatte waarde zal terugvinden.

Via nuautoverkopen.be kan je er tevens voor kiezen om de verkoop van je auto aan professionelen over te laten. Het enige dat je dan nog moet doen is je auto inleveren. Nuautoverkopen.be verzekert een snelle verkoop en overschrijving van het geld op je bankrekening.

Benieuwd naar de waarde van je wagen? Doorloop snel de gratis simulatie en kom het in een wip te weten!

cofidis mastercard

Ga je geregeld op reis of voor zaken naar het buitenland, ook buiten Europa? Dan is de Mastercard van Cofidis vast en zeker iets voor jou. Met deze kredietkaart kan je namelijk overal ter wereld gratis geld afhalen!

Waarom kiezen voor een kredietkaart van Cofidis?

 • Met de meeste Visakaarten of Mastercards betaal je enkele euro’s telkens je geld afhaalt buiten Europa. Met de Mastercard van Cofidis betaal je daarentegen helemaal niets!
 • Je betaalt maar € 5 per jaar voor je kaart.
 • Deze kaart wordt aanvaard door alle winkels, restaurants en bars die Mastercards accepteren.
 • Je kan het ritme van je terugbetaling regelen volgens jouw persoonlijk ritme.

Je aanvraag kan je eenvoudigweg online doen zonder hiervoor naar de bank te moeten gaan.

Niet twijfelen, de Mastercard van Cofidis klopt elke andere kredietkaart!

urania gratis rondleiding

Schuilt er ook een stiekeme astronoom in jou? Dan ben je vast en zeker wel al eens naar een planetarium geweest!

Op 7 augustus organiseert Volkssterrenwacht Urania een gratis rondleiding voor alle inwoners van Hove.

De rondleiding start om 20u30 met een bezoek aan de Volkssterrenwacht zelf. Eerst ga je naar de sterren kijken in het planetarium, daarna volgt er een filmvoorstelling en kan je de mini-expo over meteorietstenen bezoeken. Op het einde kan je ook nog zelf door de telescoop kijken in de waarnemingstoren!

Zin om erheen te gaan? Stuur een berichtje naar het e-mailadres van Urania. Vergeet daarbij zeker je naam en het aantal personen niet mee te geven.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
surfers paradise gratis festival

Op 5 augustus organiseert de watersportclub Surfers Paradise een gratis festival voor jong en oud!

Wat valt er allemaal te beleven?

 • Gratis surf- en supinitatielessen.
 • Demonstraties door professionele skimboarders.
 • Live optreden van de groep KARIKATURA.
 • Gratis mocktails
 • Foodtrucks

Surfers Paradise is een surfclub gelegen naast het natuurreservaat Het Zwin in Knokke-Heist. Sinds 1988 kan je er surflessen volgen: windsurfen, golfsurfen, kitesurfen en meer. Verder organiseren ze ook stages, zomerkampen en verhuren ze surfmateriaal.

Heb je er zin? Om je in te schrijven hoef je enkel een mailtje te sturen naar het vermelde e-mailadres dat je kan vinden op de website. Veel plezier!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
naamswijziging stad Gent

Klinkt jouw voornaam verouderd of ben je een transgender en wil je je naam binnenkort veranderen?

Normaal gezien is die procedure vrij complex, kost € 490 en duurt meer dan een jaar. Vanaf 1 augustus kan je in Gent echter gratis je naam laten veranderen. Bovendien wordt het proces zodanig vergemakkelijkt dat je naam al binnen enkele dagen veranderd is!

Je aanvraag gaat naar een gemeentelijke ambtenaar van de Stad Gent. Je verzoek moet uiteraard voldoende gemotiveerd zijn. Indien de ambtenaar hier niet van overtuigd is kan de procedure wel enkele maanden vertraagd worden.

Denk je erover om je naam te veranderen en woon je in Gent? Dan heb je geluk want dit wordt vanaf 1 augustus gemakkelijker dan ooit!

Verisure Alarmsysteem Zomeractie

Ga jij binnenkort op reis? Via sociale media weten ook dieven en inbrekers exact wanneer er niemand thuis is. Met een Verisure alarmsysteem is jouw woonst op elk moment optimaal beveiligd.

Al 25 jaar lang biedt Verisure waterdichte oplossingen aan voor inbraak- en brandpreventie en voor een slim huis. Securitas Direct, de aanbieder van deze alarmsystemen, staat wereldwijd bekend voor een uitstekende klantenservice en hoogwaardige kwaliteit.

Tijdelijk geniet je van € 200 korting op deze alomgeprezen alarmsystemen. Zo kan je op beide oren slapen wanneer je ver weg van een welverdiende vakantie geniet.

De voordelen van Verisure?

 • met de Verisure App hou je jouw huis vanop een afstand in de gaten;
 • weet wanneer je kinderen en medebewoners veilig thuis zijn;
 • verlichting in- en uitschakelen kan je ook als je niet thuis bent;
 • bij noodgevallen gebruik je de handige SOS-functie.

Wil je weten hoe het voelt om je elk moment volledig veilig te voelen? Vul de korte vragenlijst in, waarna een veiligheidsadviseur van het Verisure-team je per telefoon of mail contacteert. Dit is volledig gratis en hieraan hangen geen verdere verplichtingen vast.

Laat je nog vrijblijvend informeren voor je op vakantie vertrekt!

nieuwpoort appartement gratis informatie

Een nieuwbouw appartement met zicht op zee, zegt het je wel iets? Je kan nu mede-eigenaar worden, er zelf verblijven wanneer je wilt en profiteren van de huuropbrengsten gedurende de rest van het jaar.

Interesse? Vraag nu gratis informatie aan!

Hoe werkt het? Je investeert, samen met een aantal anderen, in een appartement in de residentie Belle Avenue. Dit kan al vanaf de prijs van € 50.000. Je overlegt vervolgens samen met de mede-eigenaars wie wanneer gebruik maakt van het appartement. De rest van het jaar wordt het appartement verhuurd door Belgium Family Invest. De opbrengsten van de huur worden gedeeld onder alle eigenaars.

Nieuwpoort is het ganse jaar door een heel populaire vakantiebestemming. De appartementen liggen vlak aan de dijk in Nieuwpoort, in de meest gekende winkelstraat.

Graag meer weten? Vraag dan snel meer informatie aan en kom te weten of het iets voor jou is!

allianz global assistance

Ga je binnenkort op reis? Vooral voor verre bestemmingen buiten Europa is een reisverzekering geen overbodige luxe. Via de reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je op alles voorbereid!

Doorloop nu de gratis premieberekening en kom te weten wat het jou zou kosten. De maandelijkse premie hangt af van het type verzekering dat je wilt nemen en je persoonlijke situatie. Je kan kiezen uit verschillende soorten verzekeringen, tijdelijk of het ganse jaar door, inclusief of exclusief annulatieverzekering, enzovoort.

Bereken snel gratis je bijdrage en vertrek binnenkort zonder zorgen op vakantie!Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!