Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

26 producten terugbetaald in bonuspunten!

22/04/2013 100% Terugbetaald

carrefouractieEen Bonus Card van Carrefour levert klanten tal van voordelen op. Het is dus ten sterkste aangeraden om jezelf er zo snel mogelijk een cadeau te doen.

Carrefour betaalt namelijk 26 producten voor een totaalbedrag van net geen € 60 compleet terug in bonuspunten. De promotie wordt gespreid over vier dagen en in twee shiften.

Zo kan je op 24 en 25 april de eerste reeks van 13 producten voor een bedrag van € 36,30 aankopen, waaronder een pak van 9 rollen Scottex toiletpapier, Herta frangipanedeeg of wasverzachter van Soupline.

Op 26 en 27 april betaalt de winkel 13 producten voor een totaalprijs van € 23,20 terug in bonuspunten. Hiertoe behoren kwaliteitsproducten als Tiense suiker, Espresso koffie van Douwe Egberts en  fruitsap van Minute Maid.

Het principe van de Bonus Card werkt eenvoudig: het door jou aangekochte bedrag wordt in de vorm van bonuspunten terug gestort op jouw Bonus Card. Per 500 spaarpunten verdien je dan een bon t.w.v. € 5.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!