Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

carrefour15productenterugbetaald

Heb je nog geen Bonus Card van Carrefour? Schaf je er dan maar snel een gratis aan! Je kan ze verkrijgen aan de kassa of het onthaal van je Carrefour winkel en zo kan je al meteen van onderstaande topaanbieding profiteren!

Carrefour betaalt namelijk 15 producten voor een totaalbedrag van net geen 60 euro volledig terug in bonuspunten. De actie loopt gespreid over vijf dagen en dit enkel in de Carrefour Planet en Hyper winkels.

Zo kan je op woensdag 2 september de eerste reeks van 3 producten aankopen, waaronder een 4-pak Oasis Tropical, snoep van Look-O-Look en bad en douche van Maya.

Van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 september volgen er dagelijks opnieuw 3 producten die je volledig terugkrijgt in bonuspunten.

Op deze dagen kan je er onder andere terecht voor rijstnoedels van Isali, shampoo van Schwarzkopf, Bicky saus, Tao Pure Infusion en nog verschillende andere producten.

Afsluiten doen ze op maandag 7 september met shampoo van Pétrole Hahn, Grenadine Yeau en fruit- en graanrepen Hipp Bio.

Het principe van de Bonus Card is eenvoudig: het bedrag van je aankoop wordt op je klantenkaart gezet en per 500 gespaarde punten kan je een cadeaubon van 5 euro verkrijgen. Met het 4-pak Oasis van € 4,95 verzamel je in één slag 495 punten en heb je al bijna een bon van 5 euro verdiend.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties (1)

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Beste aanbiedingen

Een Smartphone voor 2 euro!

Een echte Android smartphone voor maar 2 euro? Lees hier hoe!
Meer weten - Aanvragen

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s