Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Movies & Series Pass Belgacom TV

Hou je van films en series? Met de Movies & Series Pass van Belgacom krijg je voor de prijs van twee bioscooptickets onbeperkt toegang tot een steeds veranderend aanbod aan films en series. De eerste maand is zelfs gratis!

Voor een vast bedrag van €14.95 per maand heb je op elk ogenblik toegang tot

• meer dan 400 films en series per jaar
• de zender ‘ms’, met een een gevarieerde programmering van films en series, inclusief wekelijks 2 films voor volwassenen

Ga op verkenning en bekijk onder andere deze films: What to expect when you’re expecting, The Double, Special Forces, Laughing out loud, Love is all you need. Of deze series: Borgia, Unsere father, unsere mutter, Titanic.

Elke dag is er een nieuwe film of aflevering van een serie via de zender ‘ms’ en tegelijkertijd ook in de op-aanvraag-catalogus beschikbaar.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!